Monday, 26 April 2021

Lirik Atiku Ajur - Shepin Misa

 


Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sa'jero ning dodoku

Kok blenjani sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone koe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Ajur atiku rasane remuk dodoku
K'rungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo to salahku
Kowe malah pilih balek karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Teken atiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah rangerti
Gawe loro ati ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen mbok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wis ra nduweni tresno