Friday, 30 April 2021

Lirik Alun Alun Nganjuk - Yeni Inka ft Fendik Adella

 


Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apo kangmas ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Back to *

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli