Thursday, 25 March 2021

Lirik Cute (Stop Lah Being So Cute) - Harith Zazman, MFMF. & LOCA B

 


1, 2, 3, 4
You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

(Harith Zazman)
Kenapa you cute sangat
Even bila muka ketat
Mata budak-budak semua melekat
Siapa suruh you cute sangat
She so cute so so fly
Tengok muka you  I lalai

Quarantine got me feeling like
Ay damn
Bila boleh you jumpa I

You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

Yeah you, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

(Loca B)
I know I’m cute call me gwiyomi
Tapi jangan main jatuh cinta suka hati
Tak makan kata puji warning tengok jari
Dia tangkap jari letak tangan ku di hati

Boy you got me high (woo)
Is that butterflies 
Kamu lanun pencuri hati
Aku dilamun sekali lagi (dang)

Bila I tengok muka you
Rama-rama pun lalu
I terus jadi kaku
Tak sabar nak jumpa you

You, you memang sangat cute (so cute)
So stop lah being so cute (so cute)
You buat I hanyut (hanyut)

You, you memang sangat cute (so cute)
So stop lah being so cute (so cute)
You buat I hanyut (hanyut)

You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute 
You buat I hanyut

You, you memang sangat cute (kau buat)
So stop lah being so cute (kau buat)
You buat I hanyut (hanyut)

You, you memang sangat cute (so cute)
So stop lah being so cute (so cute)
You buat I hanyut (hanyut)

You, you memang sangat cute (so cute)
So stop lah being so cute (so cute)
You buat I hanyut (hanyut)

You, you memang sangat cute
So stop lah being so cute
You buat I hanyut

So stop la being so freaking cute!!!