Friday, 26 March 2021

Lirik Angin Lalu - Danang

 


Opo we mang ra ngerti 
Sengojo ra nguwasi 
Kabeh perhatianku, karo kabeh apikku, 
Mbok anggep angin lalu 

Wes tak kuat kuatke 
Uwes tak perjuangne 
Kok dadi koyo ngene, sak penake nggantungne, perasaanku ning kowe 

Opo rumangsamu ku iki 
Menungso sing ra duwe ati 
Sak penakmu nglarani 
Sak penakmu ngapusi 
Kabeh kelakuanmu nggawe loro ati 

Opo ra kenek diaboti 
Kabeh yo uwes tak turuti 
Yen we seneng wong liyo 
Ikhlas bakal ku trimo 
Mending we minggiro