Wednesday, 8 January 2020

Lirik Overthink. - Ain Edruce feat. Akwa Arifin



Kemana you pergi kemana you hilang
Aku check fon aku tadi you tak reply since siang
Mula tak sedap hati aku rasa tak tenang
Why you do this to me overthink mula datang serang

Kemana you pergi kemana you hilang
Aku check fon aku tadi you tak reply since siang
Mula tak sedap hati aku rasa tak tenang
Why you do this to me overthink mula datang serang

Yoo!
Kenapa you tak call tunggu you all day
Just nak you update and I'll be on my way
Bukan nak marah just kecik hati
You buat macam tak kesah
Langsung takde rasa nak whatsapp

At least kata la yang you busy kejap
Bukan tak sabar, cuma terasa tersiksa dah lama
Pening kepala fikirkan pasal you!
Menyiksakan, bila kemana you pergi pun I tak tahu
Please understand my broken past has lead me to have a trust issue,
And yes im trying to ignore my thoughts yang tengah bermain
Cuba fikir selain what's in my mind, elak overthinking yang merapu
I actually do

Trust you aint tryna be mean when I ask you where've you been
Checking my text, tengok you dah tinggalkan dekat seen
Aku cuma perlukan untuk you bagitahuuu!
Supaya hati aku tenang dan tak terganggu

Kemana you pergi kemana you hilang
Aku check fon aku tadi you tak reply since siang
Mula tak sedap hati aku rasa tak tenang
Why you do this to me overthink mula datang serang

Kemana you pergi kemana you hilang
Aku check fon aku tadi you tak reply since siang
Mula tak sedap hati aku rasa tak tenang
Why you do this to me overthink mula datang serang

Aku tak kesah you nak lepak dengan siapa
Aku tak kesah you nak lepak dekat mana
Aku tak kesah perempuan ataupun lelaki
Malam sampai ke pagi
But baby please just tell so that I could be in peace

I really cant handle the pain
Don't know what's driving me insane
Don't know bout you
But this thing will make me overthink
You rasa macam benda ni tak penting?
Tapi nak buat macam mana
Banyak kali I bagitahu you sudah
Tak endah
Nampak macam tak kesah
And I know things will remain just the same
Hancur, hancur yaa yaa

Kemana you pergi, kemana you hilang
Aku check fon aku tadi, you tak reply since siang
Mula tak sedap hati, aku rasa tak tenang
Why you do this to me, overthink mula datang serang
Yeah