Wednesday, 1 January 2020

Lirik Kena Buat - Sisson

Tags
Lirik Kena Buat - Sisson



Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Bukan nak ujub atau tamak dan haloba
Cuma nak hidup tak nak penuh pancaroba
Tak boleh mengeluh aku harus mencuba
Barulah dari puluh boleh bertukar ke juta

Dah cukuplah bertahun aku mengelamun
Hidup tak mudah bukan macam petik daun
Biarlah berzaman akan tetap ku hayun
Nak hidup aku aman jadi sekarang ku bangun

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Ya memang takleh pause dah kena buat sampai jadi
Aku nak ikan paus buat lauk tengahari
Bro aku tak mahu hari-hari hari jadi
Apa ku mahu oh hari-hari hari gaji

Jadi
Ku harus teguh dalam menempuh segala dugaan
Akan ku tempur dan aku lentur walau keras binaan
Apa yang aku atur dah gerak perlahan-lahan
Dah tak nak pulas motor aku nak lambo sebagai rondaan

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Takleh pause
Takleh pause
Nak duit, do it, do it takleh pause

Takleh pause
Takleh pause
Nak duit, do it, do it takleh pause

So aku just buat apa yang aku mahu
Dah tak nak ulang lagi kesilapan lalu
Dah tak nak tanggung hal beban-beban di bahu
Apa ku mahu just riban-riban di saku

You get it?

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause

Nak duit aku banyak macam boss
Mahu nama aku mekar macam rose
Mahu mama menikmati million house
Nak tak semua ni must continue takleh pause