Monday, 23 December 2019

Lirik Ada Kau Kisah - Rauzan Rahman feat. Kmy Kmo, Izhar, Issey & Kelana Purba

Lirik Ada Kau Kisah - Rauzan Rahman feat. Kmy Kmo, Izhar, Issey & Kelana Purba



(Kelana Purba)
Bersenjata kekata.

(Issey)
Buat kerja macam-macam,
Dari pagi, sampai malam,
Tapi sayang, seribu sayang,
Takda sapa nak mari pendang,

(Rauzan Rahman)
In masalah, mendatangkan marah,
Lekatkan teliga,
Aku ingin berikan amaran,
Jangan buat heran,
Fakta hidup untuk semua,
Ini misi untuk kebaikan,
Jangan abaikan lagu,
Aku nak kita maju,
Keep it 100 for the crew,
Keep it 100 untuk lu,
Hasil hidup kau jangan buat lena,
Kita maju bersatu,
Kalau gagal terus bangun bina,
Harus laju gerakmu,
Sifat langkah berpadu, usah ragu,
Ada dia orang kisah pasal hal dan masalah lu?
In hidup lu,
Hanya satu untuk lu,
Jadi fikirkan masa depan tu.

(Chorus - All)
Bro, aku dah pergi,
Aku dah bilang,
Kau take percaya, ayy.

(Kmy Kmo)
Gua dah pergi,
gua dah bilang,
lu tak percaya,
apakan daya,
Gua yang pergi,
Gua yang hilang,
itu nescaya kejar kerjaya,
hampir wa mati,
lu nampak senang luaran takkan nampak tapak tapak tak tenang,
walau wa mati,
sementara antara yang terteranya ketara untuk kita hadapi sebelum mati ya fahami,
lembah hina dibina,
untuk dilanggar bijak,
lepas jatuh lu bina,
pelan yang lebih bijak,
dapat satu dibina,
pagarkan dengan bijak,
cantik kata dibina,
berjanji biar bijaksana kalis persepsi luarnya manis dalam bahaya macam pepsi,
wo,
konsepsi wo,
konvensi bro,
yang hati basah perlu mengaji prosesi wo.

(Chorus - All)
Bro, aku dah pergi,
Aku dah bilang,
Kau take percaya, ayy.

(Rauzan Rahman)
Bila masa kau nak in the zone?

(Izhar)
And now aku dah pergi,
Tak payah cari,
Aku sendiri, untuk family
Hidup dan mati, macam fantasi,
Dalam rotasi, takkan berhenti
Mereka nak lumba nak that,
Siapa paling cepat,
Tapi aku still kat sini cepat atau lambat,
Tak suka kejar, tak suka tunggu,
Buat apa saja asal ku perlu,
Jangan cuba alihkan perhatian aku,
Mereka sedang perhatikan aku tahu,
Cakaplah apa itu semua dah tak laku,
Itu semua tak laku

(Rauzan Rahman & Izhar)
Bila masa kau nak in the zone
Bila masa kau nak in the zone
(Ohh yeah)
Bila masa kau nak in the zone
Bila masa kau nak in the zone
(Dah beritahu)
Bila masa kau nak in the zone
Bila masa kau nak in the zone
(Kau taknak dengar)
Bila masa kau nak in the zone
Bila masa kau nak in the zone
(Yeahh)
Aku dah pergi aku dah bilang kau tak percaya
(Oh yeah)
Aku dah pergi aku dah bilang kau tak percaya
(Dah beritahu)
Aku dah pergi aku dah bilang kau tak percaya
(Kau taknak dengar)
Aku dah pergi aku dah bilang kau tak percaya
(Yea yeah)