Tuesday, 26 November 2019

Lirik Diss Ni Tak Baik - Triplouz A

Lirik Diss Ni Tak Baik - Triplouz A



Diss ni tak baik, diss ni haram
Diss tu tak baik, diss tu haram
Diss bukan hip-hop, diss bukan seni
Diss bukan cara kita, diss tidak OG

Diss ni tak baik, diss ni haram
Diss tu tak baik, diss tu haram
Diss bukan hip-hop, diss bukan seni
Diss bukan cara kita, diss tidak OG

Yes aku okay, takkan lima lawan satu?
Takkan la lemah sangat sampai lima lawan aku!
Masuk askar pun tak, sembang rap bersenjata
Aku bosan, dia bosan, kami bosan rap yang sama

Aku nak backup diorang, boleh masuk geng dia terus
Jadi artis penutup kepala beras yang direbus

Jual produk baru berbulan sudah tak laku
Guna awek seksi la baru ramai orang view

Tapi macam mana bayar model semua mahal
Apa kata buat apps dakwah boleh dapat modal
Wah bijak konfom kat lutut ada otak
Boleh sewa kereta mahal, buat mv kita riak

Lirik tak penting sangat, flow tak penting sangat,
Janji lagu kita hype, lirik bodoh orang minat!
Orang sekarang mana kisah seni yang sebenar
Meriah pun tak guna mati kena patuk ular!

Diss ni tak baik, diss nie haram
Diss tu tak baik, diss nie haram
Diss bukan hip-hop, diss bukan seni
Diss bukan cara kita, diss tidak OG

Aku takda mix, cuma suka perasan mat saleh
Baru nampak educated tiada siapa boleh sembelih
TRIPLOUZ A is retarded. Comes from nowhere
I dont even know you i just follow a billionaire

Penat try hard nak orang nampak aku bijak
Aku depress la bagi tahu kat semua budak
Aku ada masalah hidup aku susah
Aku sorang je macam tu, korang tak pernah susah!

Aku rapper sejati, cuma mampu buat live
Aku maki siapa yang diss aku sebab dia takde life
Aku perform tayang pusat untuk mereka yang sangap
Aku live dengan mama supaya korang salah anggap!

Ku budak baik la, lirik aku semua tipu
"Fiksyen semata-mata sebab nak buat lagu"
Baru nampak cool baru nampak hot
Nama panjangku MAT KUL jual ais krim coklat!

Diss ni tak baik, diss ni haram
Diss tu tak baik, diss tu haram
Diss bukan hip-hop, diss bukan seni
Diss bukan cara kita, diss tidak OG