Wednesday, 9 October 2019

Lirik Cidro - Via Vallen

Lirik Cidro - Via Vallen



Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae
Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

---------------------------------------

Sudah semestinya hati ini merana
Orang yang kucintai mengingkari janji
Apa kau tak ingat waktu itu
Hati kita berbunga-bunga

Bagaimana lagi, nasibku memang seperti ini
Harus menanggung sakit seperti ini
Hancur hati ini kalau ingat janjinya
Tak mengira hanya manis di bibir saja

Apa ada salah diriku ini
Kau sampai tega mengingkari janji
Apa karena keadaan hidupku ini

Miskin harta benda dibanding hidupmu
Aku merana karena terlanjur cinta
Tak mengira sekarang mengingkarinya

Sudah semestinya hati ini merana
Orang yang kucintai mengingkari janji
Apa kau tak ingat waktu itu
Hati kita berbunga-bunga

Bagaimana lagi, nasibku memang seperti ini
Harus menanggung sakit hati seperti ini
Hancur hati ini kalau ingat janjinya
Tak mengira hanya manis di bibir saja

Apa ada salah diriku ini
Kau sampai tega mengingkari janji
Apa karena keadaan hidupku ini
Miskin harta benda dibanding hidupmu

Aku merana karena terlanjur cinta

Tak mengira sekarang mengingkarinya