Saturday, 5 October 2019

Lirik Bosan - Triplouz A

Lirik Bosan - Triplouz A



Aku bosan

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Aku bosan….

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Aku bosan..Ya

Kenapa harus semua mengaku hebat
Aku bosan..Yah
Kenapa harus semua nak tunjuk kuat

Tak habis, tak habis,tak habis,tak habis
Nak rap pasal duit!
Tak habis, tak habis,tak habis,tak habis
Mengaku dia paling lit!!
Jangan bagi alasan rap kena angkuh
Malique cuba bubuh lirik dia tak pernah suruh
Dia tak kenal kau, jadi jangan angkuh
Semua lagu nak angkuh nampak macam bodoh
Nyata kau tak power sebsb selalu self blame
Marah sama aku? Dm sila aim
Bukan nak ajak beef tapi aku sudah bosan
Ulang-ulang perkara yang sama macam pondan
Asyik banding diri dengan orang lain
Itu yang terjadi bila dah tak reti main

Terasa cukup tinggi lalu merendah orang
Terasa cukup mulia nak hina maki orang

Bila sudah alpha terus jadi lupa
Bila sudah lupa terus jadi gila
Bila sudah gila terus jadi apa?
Semua lagu sekarang cerita benda sama

Aku bosan

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Aku bosan….

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Agak bosan..Ya

Bila guna pangkat nama tuk jual lagu
Agak bosan ya
Bila minta karya dari mahaguru

Tak habis, tak habis,tak habis,tak habis
Nak diss all the rappers!
Tak habis, tak habis,tak habis,tak habis
Try act be like gangster!!!

Cuba marketing dengan cara lucah
Tu bukan marketing malah publisiti murah
Oh ya kerja mudah orang murah
Akal tidak diguna untuk tuju arah
Guna style baru cuba elak jadi sampah
Low profile to keep level dari kena ludah
Dah..Dah..Dah
Stop brah
You’re a homo use the same flow tryin' grow
Gigit semut siapa sakit makan dalam
Jangan kejar nama atau kuasa takut nanti mendapat hina
Gigit semut siapa sakit makan dalam
Jangan mengaku nombor 1 kalau lagu pun kau tiru

Aku bosan

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Aku bosan….

Asyik tulis lirik sama
Aysik cerita yang sama

Sangat bosan

Asyik cara rap yang sama
Asyik semua benda sama

Gigit semut siapa sakit makan dalam
Jangan kejar nama atau kuasa takut nanti mendapat hina
Gigit semut siapa sakit makan dalam
Jangan mengaku nombor 1 kalau lagu pun kau tiru