Saturday, 12 October 2019

Lirik Baby Sayang - Caprice & Mira Filzah

Lirik Baby Sayang - Caprice & Mira Filzah



Hey yoo..
Ku bukan caprice
Aku..

Bang bang sekali kena c
Confirm korang dah melayang
Kalau insta kena delete
Hidupku masih cam wayang

Remy ishak ketepi
Zizan sekali apa barang dohhh

Ok aku pause ku rilek takyah talk,
Jangan act Cam thanos, cuba snap
Dunia pause bring it backk uhhh

Kalau belum isteri aku baby sailang
Pakwe buat drama kanda sebab baby layan
Chalaa chaiyaa chaiyaa jadi baby chayanggg

Aku baby sayang[x8] Aku, aku baby sayang

Hold up, she me what??
Ya aku baby sayang
Buat otak korang melayang
Kalau aku mula tayang
Buat korang tergila bayang
Wait

Kalau panggil baby masih belum terang
Sayang buat ni cinta satu malam ulang tayang
Lek boy kita chill orang bilang take it boy rezeki orang bilang

Now what´s up
with the haters now come make it kan
makin sakit im making to the top now

Nakal tapi baik untuk
Sayang kenapa merajuk badboy tak
Pandai memujuk kalau tak gentle ku cucuk

Aku baby sayang[x8] Aku, aku baby sayang

Ayy lama
Sudah lapa takleh sabar
That´s why setiap pagar aku langgar

Yeahhh I´m but through my dreams taknak curang
Melayang impian that´s why im call my baby sayang
Ahh penentang aku tentang,
Tentang aku korang tak boleh bentang

Yeah boy, cause you´ll want to knwo one thing for sure I represent
The borneo ahh

Buah cempedak luan pagar aku bertaruh luan sangkar
My baby sayang tolong sabar takleh go cuz your crew tak mencabar
Langgar
Cukup cukup dengan lawak hambar
Langgar
Coming up far up like a naga