Saturday, 20 April 2019

Lirik Welas Haram - Syahiba Saufa

Lirik Welas Haram - Syahiba Saufa



Sopo hang ngerti dadi gedigi
Kadung wes ati podo welase
Isun lan riko wes ono hang duwe
Welas haram dilakoni byaen

Demedeng iro kabeh bakal ilang
Mung sandiworo lan apus apusan
Tapi nyatane welas haram iki
Tambah dino soyo tambah dadi

Jere sopo isun sing loro ati
Jare sopo batin iki sing perih
Nyawang riko hang ono ring kono
Disanding wong liyo rasane sing lilo

Demedeng iro kabeh bakal ilang
Mung sandiworo lan apus apusan
Tapi nyatane welas haram iki
Tambah dino soyo tambah dadi

Jere sopo isun sing loro ati
Jare sopo batin iki sing perih
Nyawang riko hang ono ring kono
Disanding wong liyo rasane sing lilo

Jere sopo isun sing loro ati
Jare sopo batin iki sing perih
Nyawang riko hang ono ring kono
Disanding wong liyo rasane sing lilo
Haaa ha