Sunday, 21 April 2019

Lirik Tukang Parkir - Agung Pradanta feat. Ayu Paramita

Lirik Tukang Parkir - Agung Pradanta feat. Ayu Paramita



Dek sepurane aku
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno
Aku mung iso kerjo
Opo enenge sing penting halal hasile

Mas aku iso nompo
Mungkin wis dalane urip iki kudu koyo ngene
Penting dilakoni wae
Aku yakin bakal kepenak mburine

Kowe ojo sumelang, tresnaku ra bakal ilang
Ibarat kowe kuncine, aku dadi montore

Kadang aku sok mikir, aku mung tukang parkir
Opo kowe iso nompo, ra bakal nggawe loro
Kowe rasah kuatir, kabeh uwis tak pikir
Senadyan kowe tukang parkir, nanging atiku ora bakal sumingkir

Dek sepurane aku
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno
Aku mung iso kerjo
Opo enenge sing penting halal hasile

Mas aku iso nompo
Mungkin wis dalane urip iki kudu koyo ngene
Penting dilakoni wae
Aku yakin bakal kepenak mburine

Kowe ojo sumelang, tresnaku ra bakal ilang
Ibarat kowe kuncine, aku dadi montore

Kadang aku sok mikir, aku mung tukang parkir
Opo kowe iso nompo, ra bakal nggawe loro
Kowe rasah kuatir, kabeh uwis tak pikir
Senadyan kowe tukang parkir, nanging atiku ora bakal sumingkir

Kadang aku sok mikir, aku mung tukang parkir
Opo kowe iso nompo, ra bakal nggawe loro
Kowe rasah kuatir, kabeh uwis tak pikir
Senadyan kowe tukang parkir, nanging atiku ora bakal sumingkir
Nanging atiku ora bakal sumingkir

Buka Komen