Saturday, 20 April 2019

Lirik Kurang Piknik - Jihan Audy

Lirik Kurang Piknik - Jihan Audy



Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok di gawe mesra tresno
Lungguh jejer manis ayem neng dodo

Jo gampang cemburu
Ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco
Mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener ning ngarepmu
Gampang cemburu wedi kecantol alasanmu

Mbok di stel kalem kowe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek di tenangne atimu
Ben ora gampang panik ojo di gas mikirmu
Ngene yowes kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tonpo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok di gawe mesra tresno
Lungguh jejer manis ayem neng dodo

Jo gampang cemburu
Ra bener iku tuduhanmu
Mung dolan karo konco
Mbok tuduh aku selingkuh
Yen dolan metu ra tau bener ning ngarepmu
Gampang cemburu wedi kecantol alasanmu

Mbok di stel kalem kowe ojo gampang nesu
Ndang ngopi disek di tenangne atimu
Ben ora gampang panik ojo di gas mikirmu
Ngene yo wes kurang piknik awakmu

Mergane kurang piknik dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo cemburumu mung salah tonpo
Mergane kurang piknik dadine gampang panik
Mbok di gawe mesra tresno lungguh jejer manis ayem neng dodo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Ojo mung gampang ngersulo
Cemburumu mung salah tompo

Mergane kurang piknik
Dadine gampang panik
Mbok di gawe mesra tresno
Lungguh jejer manis ayem neng dodo

Tekan Untuk Komen