Wednesday, 20 March 2019

Lirik Lagu U Cakap U Okay - Triplouz A

Lirik Lagu U Cakap U Okay - Triplouz A



U ni merajuk pun cakap okay
Marah pun cakap okay
Ada masalah pun cakap okay
Takkan semua benda okay hehh

Kenapa muka u macam takda mood
U cakap u okay, mungkin u tak tipu
Dan bila I nak tanya, buat muka bulat
U cakap I acah-acah ambil berat

U cakap u okay
U cakap u o o ookay
U cakap u okay
U cakap u okay u cakap u okay

Selalu I tanya u cakap u are really okay
Buat muka muram tapi still cakap u okay
I dah tak tahu, nak buat apa
Mungkin I dah berubah, itu yang u rasa kan?
I bukan jenis sesuka paksa tak suka pun tak apa
Tapi u lain I rasa u ni bukan apa
Cause we knew girl maybe kita fighting sebab kita jauh girl
U insecure takut nanti I kena kacau other girl I ain't got time for doin' such thing
Lookin for my girl is ma only thing
Tak kisah apa orang cakap
Mereka jeles lah tu
Tak hairan, tak takut, tiada masa I nak srabut dan I tak kisah colour rambut asal hati u lembut heh

Kenapa muka u macam takda mood
U cakap u okay, mungkin u tak tipu
Dan bila I nak tanya, buat muka bulat
U cakap I acah-acah ambil berat

U cakap u okay
U cakap u o o ookay
U cakap u okay
U cakap u okay u cakap u okay

Perempuan ni cerdik, kekadang pelik
Tak kisah alasan apa asalkan aku jaga hatinya sekejap happy, manja cam baby tiba-tiba bertukar daripada kucing jadi singa
2 + 2 = 4, itu pun dia cakap salah
Aku tak pernah betul, aku yang asyik bersalah tapi tu biasalah, mereka kaum yang lemah sebagai lelaki harus pimpin dan hargailah
Hai dolce amore, mahal na mahal kita
Tu dalam mustika, dia suka layan drama
Drama-drama
Kalau benda tak okay pun cakap okay
Semua okay tapi tak okay acah je cakap dia okay

Kenapa muka u macam takda mood
U cakap u okay, mungkin u tak tipu
Dan bila I nak tanya, buat muka bulat
U cakap I acah-acah ambil berat

U cakap u okay
U cakap u o o ookay
U cakap u okay
U cakap u okay u cakap u okay

U cakap u okay
U cakap u o o ookay
U cakap u okay
U cakap u okay u cakap u okay

Betol ke ni, bagilah tau kalau u tak okay

Betulkan Lirik