Friday, 29 March 2019

Lirik Lagu Jagad Tresno - Vita Alvia

Lirik Lagu Jagad Tresno - Vita Alvia



Binarung sworo angin
Lan jemblegur ombak segoro
Ngilingake sliramu kang
Tansah tak tresno

Lintang semburat ingtawang
Ning langit sinare gumebyar
Ngancani sepiku
Ku mllayang ngamboro

Ning angin tak titipne
Gedine roso tresno
Sepi tanpo sliramu
Koyo godong garing
Kang mabur lelimengan

Pinginku sesandingan
Makantar geni asmoro
Biso madangi sukmo
Lan tombo kasmaran
Jiwo kalbu jagad tresno

Buka Komen